Vobe Solutions

VoBe Solutions

[ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”20″ height_on_mob=”10″]

VoBe Solutions is een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie. Wij zijn gegroeid van een installatiebedrijf elektrotechniek tot een bedrijf dat u door middel van projectmanagement helpt bij technische uitdagingen. Inmiddels hebben wij de nodige jaren ervaring in onze aanpak om u van A tot Z te helpen.

Het onderdeel Tools binnen VoBe Solutions verhuurt test- en meetinstrumenten zodat u test- en inbedrijfstelproeven op een goede manier kunt afnemen.

Wij zijn gespecialiseerd in Energie, Olie en Gas en hebben een uitgebreid aanbod aan:

  • Offshore en Onshore test- en meetinstrumenten;
  • testinstrumenten, kalibratieapparatuur, testapparatuur voor in de Energie, Olie & Gas branche.

Waar staan wij voor?

VoBe Solutions wordt enthousiast als zij een technische uitdaging aan kan pakken. Niet alleen voor advies, maar ook voor de uitvoering. Samen met u brengen wij de uitdaging in kaart. Wij kijken verder dan een standaard oplossing en komen uiteindelijk met een oplossing die past binnen uw bedrijf. Daarbij gaan wij uit van het principe wat goed is moet je vasthouden.
Het onderdeel Tools binnen VoBe Solutions verhuurt test- en meetinstrumenten zodat u test- en inbedrijfstelproeven op een goede manier kunt afnemen.
Dit alles met mensen en voor mensen om een gezamenlijk doel te bereiken waardoor de klant in de toekomst sterker staat.

Bouwen aan relaties staat daarbij voor ons centraal. Wij kunnen het niet alleen, daar hebben wij u voor nodig. Mochten wij de kennis zelf niet in huis hebben dan zorgen wij ervoor dat we de kennis erbij halen. Samen staan we sterker.

Aan de basis hiervan staan onze kernwaarden. Bij het uitvoeren van een opdracht zijn wij resultaatgericht en doelbewust. Bij ons staat daarbij eerlijkheid en duidelijkheid voorop.
Vrij vertaald krijgt u een oplossing die uit gaat van uw bedrijf en uw mogelijkheden.