Projectmanagement

PROJECTMANAGEMENT

[ultimate_spacer height=”10″ height_on_tabs=”10″ height_on_mob=”5″]

Uw vraag is voor ons een uitdaging. Wij begrijpen dat niet elk bedrijf hetzelfde is en zoeken daarom naar een technische en innovatieve oplossing die het beste bij uw bedrijf past. Bij VoBe Solutions staan uw wensen centraal om uw uitdaging projectmatig aan te pakken.

Graag pakken we uw uitdaging van A tot Z op. Betrokkenheid en maatwerk zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij gaan uit van het principe wat goed is moet je vasthouden. Door de jaren heen heeft VoBe Solutions waardevolle (technische) kennis en expertise opgedaan in een breed werkgebied. Deze expertise delen we graag met u om te streven naar het best passende eindresultaat.

Bij het uitvoeren van projectmanagement vinden wij een aantal punten belangrijk. Denk hierbij aan de standaard punten zoals binnen scope en raming blijven, kwaliteitsbeheersing en een total cost of ownership analyse maken. Uiteraard hoort daar ook de verantwoordelijkheid bij die je als projectmanager draagt voor een project. Wij kiezen ervoor om verantwoordelijk te zijn voor een goede afwikkeling van het project en overdracht daarvan naar de opdrachtgever.

We kijken middels projectmanagement niet alleen naar de technische kant. Ook houding en gedrag nemen we hier in mee.
Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, vinden we een intensieve samenwerking zeer belangrijk. Zo weten alle partijen wat er wordt verwacht en kunnen daar goede afspraken over worden gemaakt.

Wij stippelen gezamenlijk een strategie uit. Daarna is het de keuze aan u om de route met ons te bewandelen.

Heeft u interesse of een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

[ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”20″ height_on_mob=”10″]